Mam zablokowanego pinem samsunga gt-c3350, chyba źle wgrałem FW bo wyskoczył komunikat taki jak w androidzie: https://static.squarespace.com/static/53...e-fail.JPG spróbowałem jeszcze raz wgrać FW i teraz w ogóle się nie włącza, ale można go flashować
Z tego co widziałem działa jedynie na AOSP, istalacja na S8 powoduje bootloop, więc muszę jeszcze poczekać trochę, ale podejrzewam że to tylko kwestia czasu
wzięliśmy z rodzicami ten abonament, mamy numer jest główny, mój i taty dodatkowe no i jest problem, miało być 20GB internetu dla wszystkich, a jak sie okazuje 20GB ma tylko numer mamy, a mój i taty po 1GB
Mówił o "mapach", może chodziło o aplikację Here. Nie mam jak tego sprawdzić czy faktycznie 3 tygodnie temu jakaś aktualizacja została wydana, dlatego pytam Was. Miał Lumie, nie pamiętam jednak ktorą
Wczoraj w pracy jeden gość usilnie twierdził że tak jest, ale nie mógł udowodnić i jestem po prostu ciekaw jak sprawa wygląda. Mówił że dostał aktualizacje aplikacji map na swojej Lumii jakieś 3 tygodnie temu
A teraz mam do Was pytanie: kto z Was posiada jeszcze działającą Nokie z Symbianem i działającą Lumie? Moglibyście mi sprawdzić (na obu systemach) czy aplikacja Nokia Maps (albo jak tak ichni GPS się nazywał) dostaje jeszcze aktualizacje?