Jakby coś to są dwie sceny dodatkowe - jak zwykle pierwsza jest mniej więcej w środku napisów końcowych i jest nawiązaniem to Avengersów którzy będą w kinie za jakieś dwa albo trzy miesiące (albo jakoś tak), a druga jest bez znaczenia
Kwestia gustu, chociaż fakt, odstaje od flagowców z którymi miał konkurować, ale jak komuś zależy flagowcu z 2017 roku i nie chce wydawać nie wiadomo ile, to myślę żę będzie jak znalazł
Moja Mama płaci 30zł na swój telefon, przeniosła się do Plusa (z Play). Jeszcze mamy telewizje i Internet z Cyfrowego Polsatu, więc to też wpłynęło na wysokość jej abonamentu
Właśnie też odebrałem telefon, dostałem w prezencie powerbanka Nokii DC-16, co prawda tylko 2200mAh, ale fajnie że w ogóle coś takiego dorzucili bo nie spodziewałem się
A dzieci nie będzie . Nie lubię dzieci i nie chcę ich nigdy mieć. I uprzedzając to, co najczęściej słyszę w takim sytuacjach - nie, nie zmieni mi się to
A tego G6 wziąłem w kolorze niebieskim, bo na żywo jeszcze takiego nie widziałem. Jutro kurier przywiezie, więc jeśli chcecie fotki jak wygląda to mogę porobić i Wam pokazać
Przedłużyłem umowę z Play, wziąłem LG G6 i tym sposobem miałbym na sprzedaż albo S8+, albo G6 właśnie. Dziś prawie cały dzień porównywałem sobie oba telefony, od aparatów, przez głośniki, po wyświetlacze i kontrast i LG nie ma startu do Samsunga
I zauważyłem jeszcze coś innego: takie aplikacje jak Nova Launcher, Nova Launcher Prime, mBank, Joemonster i jeszcze kilka też nie miałem na liście rzeczy pobranych/kupionych, ale jak je wyszukałem w Sklepie Play to mogłem normalnie je pobrać i system pamiętał że zostały przeze mnie zakupione (w przypadku pełnej wersji Nova Launcher)
Wgrałem bodajże przedwczoraj najnowszą wersję softu Renovate Ice w wersji v6.1 i zauważyłem że te ikony zwyczajnie zniknęły z listy kupionych rzeczy, a że jakiś czas wcześniej zostały ściągniete ze Sklepu Play, to, jak już wspomniałem, nie można ich wyszukać. Co ciekawe, jak miałem ten soft w wersji v5.0 (albo v5.1, nie pamiętam), to normalnie ikony te miałem na liście
Pomimo tego że nie można ich wyszukać miałem na je na liście rzeczy które w sklepie Google'a kupiłem, z reguły jest tam wszystko co się kupiło, a jeśli jakaś gra bądź aplikacja nie są obsługiwane przez nasz obecny telefon, to po prostu nie można tego zaintalować bo, jak pewnie wiecie, pozycja na liście jest szara
Już tłumaczę po kolei. Jakiś czas temu kupiłem te ikony w sklepie Google'a, zapłaciłem chyba z 8zł albo coś koło tego. Były aktualizowane przez jakiś czas, potem aktualizacje przestały być wydawane, a jeszcze jakiś czas później w ogóle zostały zdjęte przez developera i nie można ich było wyszukać