MobileOS.pl - Mobilna technologia w zasięgu ręki

Pełna wersja: Nie działa internet
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Mam ten model jak i sieć to plus. Chdozi o to, że WIFI to mi działa internet, a jak już bez wifi chcę, to nie działa. Próbowałem konfigurować, ale to nic nie daje.
Masz jakiś pakiet internetowy? Lub pieniądze na koncie? Konfigurowałeś poprzez strone plus'a?
Mam kasę, mam pakiet. Konfigurowałem, ale to nic :/ Może mam jakieś inne opcje przełączone?
może w przeglądarce masz konfiguracje wi-fi a nie np internet
a działa ci market?
No działa market jedynie jak mam poprzez WIFI. Potem jak wyłączam, to nie działa już.
czyli to nie wina przeglądarki lecz twoich punktów dostępowych czy jak to się tam zwie Big_smile
Pomożesz mi dokładnie skonfigurować? Bo jedynie co na stronie plusa, to APN to dać "plus" i tyle, nic więcej. to nie wystarcza widocznie.
no to jak tak pisze to po tym powinno działać Big_smile ja mam telefon z symbianem, więc ci nie pomoge Big_smile
na stronie plusa powinieneś gdzieś podać nr i wysłać konfiguracje i ją uaktywnić w przeglądarce. przynajmniej tak jest w orange i kiedyś w plusie
Stron: 1 2