MobileOS.pl - Mobilna technologia w zasięgu ręki

Pełna wersja: Logo Cs
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam zrobił by ktoś dla mnie logo takie tylko z napisem i innym bałwankiem, Cs-Adrenalina.xaa.pl

[Obrazek: logo.png]
(16-12-2013, 15:26)PiotrekPL napisał(a): [ -> ]reffff

To już Twój drugi taki post. Jeszcze jeden i dostaniesz ostrzeżenie.
mineły 24H więc mogę napisać reff?

Zrobi mi ktoś to logo bardzo je potrzebuje :C Unhappy
Chętnie bym zrobił, ale nie mam czasu. Gdyby były wakacje.. Exciting
Ehh naprawdę nie dał byś rady to tylko zmiana nazwy,nie znasz kogoś kto mógłby to wykonać :C Unhappy
Skoro to "tylko zmiana nazwy", to dlaczego sam tego nie wykonasz? To nie jest robota na 5 minut. W niedziele po południu może znajdę chwilę, gdybyś chciał, coś bym uskrobał
Próbowałem ci wyjaśnić na PW ale masz blokadę więc napiszę tutaj,nie mam gimpa a żeby zainstalować gimpa muszę zainstalować servicepack 3 ale nie zainstaluje ponieważ laptop ma uszkodzony dysk oczywiście badsectory itp.

Więc nie mogę zainstalować tego service packa bo albo dysk się zwiesza,albo przerywa instalację.

Więc proszę bardzo cię abyś,zmienił mi tą nazwę :C

Dam ci plusy chociaż tyle mogę.
W niedziele pogrzebie
To jak Zrobi ktoś?
Niby masz 22 lata ... a zachowujesz się jak dziecko . Napisał ci wyżej kolega że się zajmie tym w niedziele po kościele Big_smile No to czekaj cierpliwie nikt inny się nie wypowiedział tzn że się mu nie chce z tym bawić albo nie ma CZASU .
Stron: 1 2