OFICJALNY SKLEP PARTNERA

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak możliwości instalacji gier z powodu braku pamięci
Mam problem.. Otóż zainstalowałem gta 3 na moim youngu.. I mimo że mam jeszcze 169mb wolnej pamięci w tel. Nie mogę nic zainstalować.. A nawet pobrać aktualizacji z sklepu play.. Więc co jest nie tak ??..
Odpowiedz
zastrzeżona pamięć przez system .? Albo masz za mało pamięci na te pliki które chce pobrać , ja cię ostrzegałem wczoraj że będziesz miał sporo problemów z tą grą ;D ja bym na twoim miejscu wgrał jakiegoś roma z kernalem to może pomoże , a napewno nie zaszkodzi Big_smile
Confused
Odpowiedz
No mówiłeś.. Ale gra chodzi bardzo płynnie Victory.. Trochę szkoda mi będzie ją odinstalować.. Ale piszę mi że na karcie sd jest zajęte 820mb przez tą grę.. A tylko 12,95 mb jest w pamięci telefonu.. ;/
Odpowiedz
(24-10-2013, 17:50)~=DeMoN=~ napisał(a): I mimo że mam jeszcze 169mb wolnej pamięci w tel.

Cytat:A tylko 12,95 mb jest w pamięci telefonu.. ;/

to jak jest w końcu?
chodzi o to, że GTA zabiera w pamięci tel 13mb? czytałem o takich przypadkach i nie znalazłem konkretnego rozwiązania.
Odpowiedz
W menadżerze aplikacji piszę mi że jest 169mb wolnego.. A w gta 3 piszę mi że 820mb jest w karcie pamięci.. A 12,95 to tylko zajęte mb w pamięci telefonu..
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości