06-07-2013, 22:19
thide jak to dobrze, ze zalozyles temat/ dales linka do kodu przedluzajacego waznosc konta! przydatne gdy sie ma skleroze/ nie ma czasu szukac na ich stronie co i jak 
z przedluzeniem masz racje!!
mi pani polecala, by w razie nie korzystania z nr (wyjazdu/sklerozy/czegokolwiek) na start doladowac za 50zl (w ten sposob mozna oszczedzic na zbednych doladowaniach), potem wykorzystac ew. podany przez ciebie sposob - kod za 3zl, a po tych 3 miesiacach miec juz przedluzanie za friko.. calkiem rozsadna opcja
zastanawiam sie tylko co z zasiegiem? ja na "opcje internetowa" narzekac nie moge, za to moj ojciec czesto sie denerwuje, ze mu zrywa polaczenie (uciazliwe, szczegolnie gdy sie w trasie jest).. wydawac by sie moglo, ze ci na karte maja lepiej od tych na abonament albo niektorzy trafiaja na felerne telefony
do tego wciskanie "starych rupieci" - telefonow z lamusa ludziom nie znajacym sie za bardzo na rzeczy bywa denerwujace.. rozumiem wmawianie czegos iksinskiemu, ale firmie.. pod tym wzgledem sa chyba gorsi nawet od t..
nexu opisana przez ciebie oferta nju ciekawa sie wydaje
a upewniles sie, ze nie masz zadnych kruczkow? zeby cie potem jakos dziwnie nie zaskoczyli
chociaz tobie na "starym numerze" chyba nie zalezy, wiec bez obaw mozesz zmieniac?
znasz kogos kto sie na abonament nju skusil?
dla mnie jakos te ich reklamy sa zbyt podejrzane, a w orange mimo wszystko dalej "glowna opcje" polecaja

z przedluzeniem masz racje!!
mi pani polecala, by w razie nie korzystania z nr (wyjazdu/sklerozy/czegokolwiek) na start doladowac za 50zl (w ten sposob mozna oszczedzic na zbednych doladowaniach), potem wykorzystac ew. podany przez ciebie sposob - kod za 3zl, a po tych 3 miesiacach miec juz przedluzanie za friko.. calkiem rozsadna opcja
zastanawiam sie tylko co z zasiegiem? ja na "opcje internetowa" narzekac nie moge, za to moj ojciec czesto sie denerwuje, ze mu zrywa polaczenie (uciazliwe, szczegolnie gdy sie w trasie jest).. wydawac by sie moglo, ze ci na karte maja lepiej od tych na abonament albo niektorzy trafiaja na felerne telefony

nexu opisana przez ciebie oferta nju ciekawa sie wydaje

znasz kogos kto sie na abonament nju skusil?
dla mnie jakos te ich reklamy sa zbyt podejrzane, a w orange mimo wszystko dalej "glowna opcje" polecaja