23-05-2014, 15:26
Witam. Mam wielki problem ze swoją nokią C3-00. Błagam o pomoc!
Otóż wchodząc na facebooka i powiększając (klikając na nie by wyświetliło się w pełnym ekranie) obojętnie jakie zdjęcie telefon automatycznnie wyłączał się.Dziś się wyłączł i po włączeniu zaszły wielkie zmiany w telefonie:
1. Brak tapety
2. Klikając w menu zmienił się całkiem wygląd- tło nie jest białe tylko szare, jak tapeta (tapetę da się zmienić).
3. Musiałem od nowa zaktualizować sieć WLAN.Teraz ciągle wpisuję hasło do wifi. A wchodząc w menu internet (wcześniej ten globusik był opisany jako połączenia) klikałem zawsze idź do adresu/historia/facebook i gotowe
Teraz wchodzę w menu internet a tam do wyboru:
Strona główna/ po kliknięciu wyskakuje: "sprawdź adres strony głównej"
Przeglądarka- nic nie wyskakuje po kliknięciu
Usługi internetowe- o podglądzie- (pusto)
Żadna z opcji nie działa
Nie znam się na tym. Z góry dziękuję
Otóż wchodząc na facebooka i powiększając (klikając na nie by wyświetliło się w pełnym ekranie) obojętnie jakie zdjęcie telefon automatycznnie wyłączał się.Dziś się wyłączł i po włączeniu zaszły wielkie zmiany w telefonie:
1. Brak tapety
2. Klikając w menu zmienił się całkiem wygląd- tło nie jest białe tylko szare, jak tapeta (tapetę da się zmienić).
3. Musiałem od nowa zaktualizować sieć WLAN.Teraz ciągle wpisuję hasło do wifi. A wchodząc w menu internet (wcześniej ten globusik był opisany jako połączenia) klikałem zawsze idź do adresu/historia/facebook i gotowe
Teraz wchodzę w menu internet a tam do wyboru:
Strona główna/ po kliknięciu wyskakuje: "sprawdź adres strony głównej"
Przeglądarka- nic nie wyskakuje po kliknięciu
Usługi internetowe- o podglądzie- (pusto)
Żadna z opcji nie działa
Nie znam się na tym. Z góry dziękuję