zakupiłem używany telefon Nokia e52
Telefon po włożeniu karty sim poprawne działał
Ale miał problem z odczytaniem kontaktów na karcie sim.
Wszystkie funkcje działały prawidłowo, można było dzwonić ,słychać było dzwonki, przychodzące Sms
Późnej już w ogóle nie odczytywał kontaktów z karty sim.
telefon nie wyświetla kontaktów (na ich miejscu wyświetla napis "skonf. ust. communi.)
Próbowałem usunąć jakiś napis był chyba admin ,poniżej jakiś kod 4cyfrowy pokazany 4-rema gwiazdkami.
Włączyłem ponownie telefon .Pokazał się komunikat
,,Włączenie telefonu nie powiodło się. Skontaktuj się ze sprzedawcą.’’ Próbowałem hard reset kombinacją * plus 3 plus włącznik telefonu.Za każdym razem ukazuje się ten napis, później na chwilę pokazuje się napis do widzenia z logiem era
Nie miałem oryginalnej ładowarki Nokia z mikro usb ,załączyłem na ładowanie akumulatora ładowarkę nową Samsung output 5-10v +2A (nią mogłem ładować Samsung omnia hd i8910)
Ktoś mi napisał że sa to uszkodzone certyfikaty , nie mozna ich naprawić ponieważ wyłączone sa serwery nokia
Czy na tej stronie w oprogramowaniu sa certyfikaty ?
1)Skąd pobrać soft z certyfikatami -czy certfikaty można jakoś ominąć?
2) Jaki koszt byłby wgrania nowego softu do nokia e52?
http://www.mediafire.com/file/w9bbnome63...n.zip/file
Nokia_E52_PowerCFW_last_compilation
mediafire.com
Dziękuję za odp.Pozdrawiam
Telefon po włożeniu karty sim poprawne działał
Ale miał problem z odczytaniem kontaktów na karcie sim.
Wszystkie funkcje działały prawidłowo, można było dzwonić ,słychać było dzwonki, przychodzące Sms
Późnej już w ogóle nie odczytywał kontaktów z karty sim.
telefon nie wyświetla kontaktów (na ich miejscu wyświetla napis "skonf. ust. communi.)
Próbowałem usunąć jakiś napis był chyba admin ,poniżej jakiś kod 4cyfrowy pokazany 4-rema gwiazdkami.
Włączyłem ponownie telefon .Pokazał się komunikat
,,Włączenie telefonu nie powiodło się. Skontaktuj się ze sprzedawcą.’’ Próbowałem hard reset kombinacją * plus 3 plus włącznik telefonu.Za każdym razem ukazuje się ten napis, później na chwilę pokazuje się napis do widzenia z logiem era
Nie miałem oryginalnej ładowarki Nokia z mikro usb ,załączyłem na ładowanie akumulatora ładowarkę nową Samsung output 5-10v +2A (nią mogłem ładować Samsung omnia hd i8910)
Ktoś mi napisał że sa to uszkodzone certyfikaty , nie mozna ich naprawić ponieważ wyłączone sa serwery nokia
Czy na tej stronie w oprogramowaniu sa certyfikaty ?
1)Skąd pobrać soft z certyfikatami -czy certfikaty można jakoś ominąć?
2) Jaki koszt byłby wgrania nowego softu do nokia e52?
http://www.mediafire.com/file/w9bbnome63...n.zip/file
Nokia_E52_PowerCFW_last_compilation
mediafire.com
Dziękuję za odp.Pozdrawiam