Liczba postów: 1,086
Liczba wątków: 88
Reputacja:
78
03-07-2013, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2013, 19:46 przez Venom.)
W tym wątku, każdy użytkownik może napisać, jakie zna ciekawe gry i chciałby je polecić.
Wzór:
- Tytuł A (+mały, WŁASNY, opis)
- Tytuł B (+mały, WŁASNY, opis)
- Tytuł C (+mały, WŁASNY, opis)
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 26
Reputacja:
50
[Obrazek: Alan_Wake_PC_review.jpg]
Graliście kiedyś w taką grę? Jak nie, to polecam zagrać
Opowieść o tym jak dostała się w moje ręce jest pełna wrażeń  :
A więc tak: Dawno, dawno temu (dzisiaj) wybraliśmy się z kumplem do empiku i była promocja "2 gry w cenie 1" (jedna to 35 zł) i odsprzedał mi Alan'a za 10 zł (taniej niż sam klucz na allegro)
Cytat:Alan Wake to pisarz bestsellerowych horrorów. Inspirację do swoich książek czerpał z koszmarów, jednak nastąpił w jego życiu czas, w którym nie był w stanie napisać nawet słowa. Po dwóch latach braku weny wyrusza wraz ze swoją żoną Alice do małego miasteczka Bright Falls w stanie Waszyngton, daleko od stresującego miejskiego zgiełku. Odpoczynek nie trwa jednak długo, gdyż Alice zostaje porwana. Dodatkowo Alan nie pamięta wydarzeń na tydzień po jej zniknięciu. Poruszając się nocą po Bright Falls Alan walczy z ludźmi opętanymi przez mroczną siłę oraz znajduje strony książki, której nigdy nie napisał. Wkrótce potem zaczyna sobie zdawać sprawę, że wszystko co zostało w niej zapisane, zaczyna się spełniać, a Wake musi walcząc o własne życie, starać się zrozumieć całą otaczającą go sytuację oraz uratować Alice.
źródło: wikipedia
Jednym słowem- no może troszkę więcej niż jedno 
Gra jest po prostu świetna. Nie jest łatwa, trzeba troszkę wykazać się umiejętnościami  Grafika boska, choć to większe wyzwanie dla mojego lapka, ale po lekkiej optymalizacji systemu Alan Wake śmiga bez zająknięcia na średnich detalach
Tak się pudełeczko prezentuje
[Obrazek: 0acbd2ca55.png]
Tutaj kilka screenów i filmik:
[Obrazek: alan-wake-08.jpg]
[Obrazek: 15.jpg]
[Obrazek: alan-wake-04.jpg]
Liczba postów: 989
Liczba wątków: 103
Reputacja:
54
[Obrazek: darkest_of_days_3.jpg]
Darkest of Days:
Darkest of Days to FPS w którym wcielamy się w żołnierza-Alexandra Morrisa.
Zostajemy zesłani do przyszłości, by zmienić bieg historii i uratować osoby, które zginęły. Niestety na naszej przeszkodzie stanie inna organizacja, która chce tego zapobiec.
W grze bierzemy udział w wojnie secesyjnej, I WŚ jak i II WŚ i walczymy na różnych frontach. Raz wstępujemy w szeregi Niemców, by chwilę później zagrać Rosjanami.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
potwierdzam gra Alan Wake jest naprawdę dobra !! Dostałam ją niedawno i jestem bardzo zadowolona z prezentu 
Reputacja:
78
02-08-2013, 09:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2013, 11:57 przez Venom.)
Trylogia Call Of Duty: Modern Warfare
Ja od siebię mogę polecić trylogię Call of Duty: Modern Warfare, czyli CoD4: Modern Warfare; CoD Modern Warfare 2, Cod Modern Warfare. Fabuła gry jest baaardzo rozbudowana, pomimo, że podzielona została na 3 częsci, są one połączone. W każdej części możemy wcielać się w inne postacie, lecz zawsze celem jest pozbycie się jednego człowieka. Grafika wygląda bardzo dobrze, a szeroka gama ustawień pozwoli zagrać na nie najlepszym sprzęcie.
Liczba postów: 1,328
Liczba wątków: 507
Reputacja:
101
(02-08-2013, 09:22)wapnoo napisał(a): potwierdzam gra Alan Wake jest naprawdę dobra !! Dostałam ją niedawno i jestem bardzo zadowolona z prezentu  
Kobieta grająca w gry, wyjdź za mnie  !
A tak na całkiem poważnie, polecam mało znaną serię gier, bardzo małej wytwórni o której jeszcze nikt nie słyszał: Assassin's Creed od Ubisoftu .
Miałem okazję przejsć wszystkie częsci z wyjątkiem trzeciej i pomysł na szukanie wspomnień w naszym kodzie DNA uważam za strzał w dziesiątkę, bardzo ciekawe rozwiązanie i nietypowe. A do tego postać Ezio, który od Assassin's Creed II do AC: Revelations przechodzi ogromną zmianę ukazaną bardzo dokładnie. No i oczywiscie nie można zapomnieć o muzyce stworzonej przez Jespera Kyd'a i Lorne Balfe która jest idealnym uzupełniem rozgrywki.
NIE pomagam na PW, od tego jest forum!
Podoba Ci się mój soft? Pomogłem w jakiś sposób? Podziękuj
Reputacja:
78
02-08-2013, 11:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2013, 11:56 przez Venom.)
Kolejną grą jaką mogę polecić, jest Heroes 3. Gra jest naprawdę stara, i pójdzie na każdym sprzęcie. Świat magii, potworków i.t.p którego nie lubię, w tej grze przekonał mnie do siebie. Ja osobiście wciągnięty grą, aby wygrać z wszystkimi przeciwnikami na najtrudniejszym poziomie poświęciłem 9 godzin, z przerwą na obiadzik  Polecam.
[Obrazek: Heroes-II_xpxpenh.jpg]
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
26-03-2014, 12:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2014, 14:32 przez Snajperro.)
Ze starych gier to polecam Planscape Torment. To klasyczne RPG w rzucie izometrycznym z góry. Mnie osobiście urzekła świat oraz historia przedstawiona w produkcji. Uwielbiam w niej czarny humor: twoim towarzyszem jest latająca czaszka a za drogowskazy służą ustawione z tabliczkami zombie. Najbardziej podoba mi się to, że w grze jest chyba tylko 4-5 walk, które wynikają z fabuły i których nie da się uniknąć. Gra porusza również temat o tym co może zmienić naturę człowieka. Mocno polecam...
Zmartwiony olbrzymimi rachunkami z telefon? Warto pobrać Skype
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Znacie? Sokker to najlepszy football manager na rynku. Zachęcam do rejestracji i wypróbowania gry!
Liczba postów: 13
Reputacja:
1
Ja właśnie pogrywam sobie w serię Call of Juarez. To pozycja obowiązkowa dla fanów westernów i dzikiego zachodu. Strzelania FPS. Część 1 oraz 2 wyglądają już trochę staro ale mają rewelacyjną fabułę. 3 radziłbym odpuścić bo trochę nie wyszła a poza tym akcję przeniesiono do naszych czasów. Natomiast 4 to jest esencja Dzikiego Zachodu - rewelacja!
|