OFICJALNY SKLEP PARTNERA

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane seriale
Witam serdecznieBig_smile.
Biorąc pod uwagę, że seriale są coraz popularniejsze postanowiłem założyć wątek w którym każdy użytkownik może napisać jaki serial ogląda/oglądał i polecić go innym (ewentualnie można też przed jakimś serialem przestrzec).
Żeby zachować względny porządek, poszczególne wpisy muszą mieć następujący wzór:
- Tytuł A (+mały, WŁASNY, opis)
- Tytuł B (+mały, WŁASNY, opis)
- Tytuł C (+mały, WŁASNY, opis)
Pamiętaj, że wszystko wgrywasz na własne ryzyko i nikt z forum nie ponosi odpowiedzialności za możliwe ewentualne uszkodzenia Twojego urządzenia!
NIE pomagam na PW, od tego jest forum!

Podoba Ci się mój soft? Pomogłem w jakiś sposób? Podziękuj
Odpowiedz
True Detective

Świetny serial z tego roku. Jeden sezon, zamknięta mroczna kryminalna historia. Woody Harrelson oraz Matthew McConaughey dali popis niesamowitej gry aktorskiej. Produkcja ma super klimat!

Vikings

Zaczyna się spokojnie ale z każdy odcinkiem jest coraz lepszy. Sezon drugi to rewelacja. Akcja jak sama nazwa wskazuje, dzieje się w przeszłości i osadzona jest w społeczeństwie wikingów, którzy wyruszają na podbój nowych ziemi. Obowiązkowa pozycja dla wszystkich fanów takich klimatów.
Zmartwiony olbrzymimi rachunkami z telefon? Warto pobrać Skype Exciting
Odpowiedz
The Walking Dead

Od siebie mogę polecić, raczej wszystkim znany, serial The Walking Dead. Najlepszy, moim zdaniem, jest sezon 1. Wiele akcji, po każdym odcinku nie można doczekać się nowego Exciting Potem również nie jest źle, ale bywają momenty, że z nudów nam się odechciewa oglądać niektórych odcinków. Na razie jestem troche zawiedziony sezonem 5, ale i tak mimo wszystko polecam ten serial. Ciekawe co wydarzy się po tej przerwie... Grimace
Odpowiedz
House of Cards

Panie i panowie! Właśnie na Netflixa trafił trzeci sezon House of Cards! Jak ktoś jeszcze nie miał styczności z tą produkcją to gorąco polecam, to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat - polityczny thriller rozgrywający się w szeregach najwyższej władzy w USA.
Odpowiedz
(03-03-2015, 16:13)Kołomyja napisał(a): House of Cards

Panie i panowie! Właśnie na Netflixa trafił trzeci sezon House of Cards! Jak ktoś jeszcze nie miał styczności z tą produkcją to gorąco polecam, to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat - polityczny thriller rozgrywający się w szeregach najwyższej władzy w USA.

czy ktoś się orientuje gdzie na dzień dzisiejszy można ten serial oglądać tv w PL ??? Słyszałem same pochlebne opinie i jestem wielkim fanem Kevina Spacey
Odpowiedz
Wątpię aby w TV można było obejrzeć... Netflix niedawno wszedł na polski rynek, ale jego oferta jest dla naszego kraju strasznie okrojona i bardzo często nie ma nawet polskich napisów dostępnych. Sądzę, że będziesz musiał próbować szukać tego serialu (który też polecam) na stronach typu CDA itp.
Pamiętaj, że wszystko wgrywasz na własne ryzyko i nikt z forum nie ponosi odpowiedzialności za możliwe ewentualne uszkodzenia Twojego urządzenia!
NIE pomagam na PW, od tego jest forum!

Podoba Ci się mój soft? Pomogłem w jakiś sposób? Podziękuj
Odpowiedz
Takie horrorowe to znakomite
Channel Zero
Dark

Obyczajowe to - nie będę oryginalny - Shameless.

Gangsterski - Peaky Blinders.
Odpowiedz
Stranger Things, Gra o Tron, Firefly Lean, Dark, Superman&Lois, Euphoria
Odpowiedz
Polecam breaking bad!
Odpowiedz
Polecam Wednesday
Odpowiedz