Chciałbym poznać wasze opinie o modelu BB Bold 9900
Miał ktoś z was z nim do czynienia ?
Interesuje mnie przede wszystkim rzeczywisty czas pracy na baterii
i to czy w dzisiejszych czasach warto pokusić się jeszcze na telefon z fizyczną klawiatura .
Chciałbym poznać przede wszystkim zdanie samych posiadaczy jeżeli tacy istnieją na forum.
Nie jest to moje pierwsze spotkanie z produktem tej firmy . Kiedyś przez dłuższy czas użytkowałem model 8310 i bardzo sobie chwaliłem dlatego kusi mnie czy nie warto jeszcze wrócić do produktów Blackberry. Stary flagowiec to całkiem fajna alternatywa biorąc pod uwagę cenę i prawdopodobnie również jakość. Wiem że produkty RIM nie są dla każdego , znam swoje wymagania co do telefonu i myślę że gdyby 9900 dysponował porządna baterią , sprostałby moim oczekiwaniom
Jak to wypada jednak w praniu? 2x 1,20 GHz i 1230 mAh wygląda obok siebie nieco dziwacznie jeżeli miało się już kiedyś coś wspólnego z androidem.
BB7 to jednak inny system dysponujący innymi optymalizacjami , oraz innych wymaganiach niż system android.
Zapraszam do dyskusji na temat produktów spod noża kanadyjskiego producenta o którym w ostatnim czasie znów się mówi. Wszystko za sprawą dwóch nowych flagowców, oraz rozmowach w sprawie sprzedaży firmy która była gigantem wśród telefonów korporacyjnych

Miał ktoś z was z nim do czynienia ?

Interesuje mnie przede wszystkim rzeczywisty czas pracy na baterii
i to czy w dzisiejszych czasach warto pokusić się jeszcze na telefon z fizyczną klawiatura . Chciałbym poznać przede wszystkim zdanie samych posiadaczy jeżeli tacy istnieją na forum.
Nie jest to moje pierwsze spotkanie z produktem tej firmy . Kiedyś przez dłuższy czas użytkowałem model 8310 i bardzo sobie chwaliłem dlatego kusi mnie czy nie warto jeszcze wrócić do produktów Blackberry. Stary flagowiec to całkiem fajna alternatywa biorąc pod uwagę cenę i prawdopodobnie również jakość. Wiem że produkty RIM nie są dla każdego , znam swoje wymagania co do telefonu i myślę że gdyby 9900 dysponował porządna baterią , sprostałby moim oczekiwaniom
Jak to wypada jednak w praniu? 2x 1,20 GHz i 1230 mAh wygląda obok siebie nieco dziwacznie jeżeli miało się już kiedyś coś wspólnego z androidem.BB7 to jednak inny system dysponujący innymi optymalizacjami , oraz innych wymaganiach niż system android.
Zapraszam do dyskusji na temat produktów spod noża kanadyjskiego producenta o którym w ostatnim czasie znów się mówi. Wszystko za sprawą dwóch nowych flagowców, oraz rozmowach w sprawie sprzedaży firmy która była gigantem wśród telefonów korporacyjnych

ale testowałem
Q5 jak na BB to niezły telefon tylko cena do specyfikacji poraża ... wszystko ok nawet wytrzyma te nie całe 2 dni ale co to jest w porównaniu do nokii E52 która wytrzymywała tydzień użytkowania